Σχετικά με εμάς

Πάνε πολλά χρόνια, πάνω από 15, που έτυχε να δω ένα ζευγάρι στολισμένα σανδάλια και η πρώτη μου σκέψη ήταν «Εύκολο φαίνεται. Ας φτιάξω κάτι τέτοιο για εμένα». Και έτσι άρχισαν όλα…!

Ξεκίνησα φτιάχνοντας τα σανδάλια, προχώρησα φτιάχνοντας ένα κολιέ με χάντρες από παλιά, σπασμένα κοσμήματα της μαμάς μου και ράβοντας χάντρες από τα ίδια σπασμένα κολιέ σε μπλούζες. Και η ιστορία συνεχίστηκε με αναμενόμενο τρόπο όταν οι φίλες μου είδαν τα «έργα» μου και ζήτησαν να φτιάξω κάτι και για εκείνες. Το μικρόβιο είχε ήδη μπει μέσα μου!

Το καλοκαίρι που ακολούθησε στο μυαλό μου έπαιζε συνεχώς ο ίδιος διάλογος με τον εαυτό μου: «Μήπως αυτό γίνει η δουλειά μου;»

«Αποκλείεται! Ποιος θα θελήσει να αγοράσει από εσένα; Πως; Που; ΓΙΑΤΙ;»

«Επειδή μου αρέσει τόσο πολύ….» μου απαντούσα ψιθυριστά.

Και έτσι, μετά από λίγο καιρό, με τη βοήθεια του μπαμπά μου που είχε ήδη ένα κατάστημα, ανοίξαμε το εργαστήριό μας στην Αθήνα, στην Ερμού, και τα κοσμήματά μας άρχισαν να ταξιδεύουν προς κάθε κατεύθυνση της Ελλάδας.

Τα χρόνια πέρασαν, η ζωή μας άλλαξε, ήρθαν δυσκολίες, πήραμε αποφάσεις. Το εργαστήριο της Ερμού δεν υπήρχε πια. Είχε έρθει η ώρα για “επανεκκίνηση”. Η Αθήνα ήταν πλέον παρελθόν καθώς η νέα μας ζωή βρισκόταν πλέον σε μία μικρή, παραλιακή πόλη. Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να ξεκινήσω την δική μου επιχείρηση με το ίδιο αντικείμενο που γνώριζα καλά και η νέα εποχή για το Τhe Art Line ξεκίνησε! Ήταν Σεπτέμβριος του 2017.

Είμαι η Αγγελική. Το The Art Line, ως ιδέα, γεννήθηκε από κάτι πολύ μικρό και τελικά καθόλου τυχαία! Δίπλα μου η Κλειώ, η μαμά μου, στα παρασκήνια, συμμετέχει σε όλο αυτό με τις ιδέες της, την καθοδήγησή της και σύντομα με το γράψιμό της.

Από τότε μέχρι και σήμερα δεν σταματήσαμε ποτέ να προσπαθούμε, να ενημερωνόμαστε, να βελτιωνόμαστε και κυρίως να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, να δημιουργούμε όμορφα κοσμήματα!

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όσες περισσότερες γυναίκες είναι δυνατό να βρουν το δικό τους μοναδικό στυλ και να αναδείξουν τον ξεχωριστό εαυτό τους.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας!

Κλειώ και Αγγελική

Click me!