ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή ενός ή παραπάνω προϊόντων της παραγγελίας σας έχετε τη δυνατότητα να την ζητήσετε εντός 48 ωρών από τη παραλαβή της παραγγελίας σας.

• Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και στη συσκευασία του μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Χωρίς την απόδειξη λιανικής πώλησης ΔΕΝ γίνονται αλλαγές.

Η αλλαγή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

• Η αποστολή πρέπει να γίνει με ACS, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή BOX NOW με χρέωση παραλήπτη. Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.

• Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρία courier, αναλαμβάνετε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής.

• Για να προχωρήσετε στη διαδικασία της αλλαγής επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@theartline.gr.

• Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φτάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς χρειάζεται να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθούν ζημιές που θα οδηγήσουν σε  αδυναμία αλλαγής του.

Παρακαλούμε πολύ, πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, να είστε απόλυτα σίγουροι για αυτή και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις διαστάσεις και τα υλικά. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεση σας.