Αποστολή & Παράδοση

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μόνο στην Ελλάδα με ACS, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και BOX NOW.

Με ACS και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ τα εξοδα αποστολής είναι 2,90 € και ΔΩΡΕΑΝ για αγορές από 29€ και πάνω.

Με BOX NOW τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ ανεξαρτήτων ποσού.

Κάθε παραγγελία ετοιμάζεται & αποστέλλεται την ημέρα της παραγγελίας εάν αυτή γίνει έως τις 13:00 ή την επόμενη έαν γίνει μέτα τις 13:00, και φτάνει σε εσάς εντός 1-3 εργάσιμων  από την ημέρα που θα ενημερωθείτε με email, sms ή μήνυμα Viber ότι έχει παραληφθεί από την εταιρεία courier. Για απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες. Σε περιόδους αυξημένης κίνησης, όπως Χριστούγεννα ή εκπτώσεις, η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει λίγο, ανάλογα με τον φόρτο εργασίας του υποκαταστήματος ACS/ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ και της διαθεσιμότητα του BOX NOW locker που εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Η παράδοση γίνεται στη διεύθυνση που δηλώνετε. Σε περίπτωση που ο υπάλληλος δεν σας βρει, θα σας καλέσει ή θα στείλει SMS για να ορίσετε τον τρόπο παραλαβής. 

Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε εσείς απο το υποκατάστημα της περιοχής σας, αρκεί να το δηλώσετε στα σχόλια της παραγγελίας.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή ενός ή παραπάνω προϊόντων της παραγγελίας σας έχετε τη δυνατότητα να την ζητήσετε εντός 48 ωρών από τη παραλαβή της παραγγελίας σας.

• Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και στη συσκευασία του μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Χωρίς την απόδειξη λιανικής πώλησης ΔΕΝ γίνονται αλλαγές.

• Η αλλαγή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για τη διαδικασία της αλλαγής, διαβάστε εδώ.