Τα ιδανικά σκουλαρίκια για εσένα

Όταν αγοράζεις κοσμήματα, θα πρέπει να γνωρίζεις κάποιους κανόνες ώστε να είσαι σίγουρη πως είναι τα σωστά για εσένα. Δεν αρκεί απλώς να σου αρέσει πολύ ένα κόσμημα. Πρέπει και να είναι το ιδανικό για εσένα, για το στύλ και το δέρμα σου. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα σκουλαρίκια, η σωστή επιλογή τους είναι πολύ σημαντική!

Τα σκουλαρίκια είναι από τα πρώτα που θα προσέξει κάποιος στην εμφάνισή σου. Ας δούμε λοιπόν τι χρειάζεται να γνωρίζεις ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή.

ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Οβάλ : Διάλεξε κρίκους, σκουλαρίκια τύπου ” πολυέλαιος “, σε σχήμα σταγόνας, τριγωνικού σχήματος ή γενικά γεωμετρικά. Όσο πιο μακριά είναι τα σκουλαρίκια, τόσο πιο μακρόστενο θα δείξει το πρόσωπό σου.

Στρογγυλό: Προτίμησε κρεμαστά σκουλαρίκια, λεπτά σε σχήμα, γεωμετρικά με κάθετες γραμμές, σε σχήμα σταγόνας, ακόμα και κρίκους, όχι όμως στο κλασικό στρογγυλό σχήμα.

Μακρύ και λεπτό : Να επιλέγεις μεγάλα, έντονα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, να είναι στολισμένα, γεμάτα με πέτρες, να έχουν χρώμα, κίνηση, να είναι κυρίως σε στρογγυλό σχήμα. Ιδανικοί για εσένα είναι οι κρίκοι, όχι απαραίτητα οι απλοί από μέταλλο αλλά οι στολισμένοι.

Τετράγωνο: Σου ταιριάζουν τα λεπτά και μακριά σχέδια, σκουλαρίκια σε σχήμα μεγάλης σταγόνας, οι μεγάλοι οβάλ κρίκοι και γενικά τα σκουλαρίκια που δεν έχουν μεγάλο πλάτος.

ΧΡΩΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ & ΜΑΛΛΙΩΝ

Ασημί: Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε χρώμα δέρματος και μαλλιών.

Χρυσό: Ταιριάζει περισσότερ στις ξανθές και στις κοκκινομάλλες.

Ροζ- χρυσό: -Ταιριάζει πολύ στις καστανές, στις κοκκινομάλλες και στις ξανθές γυναίκες.

ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ

Αξίζει να σημειώθει πως όλοι οι κανόνες έχουν και εξαιρέσεις! Σε πολλές περιπτώσεις θα διαπιστώσεις πως σου ταιριάζει κάτι που δεν ακολουθεί τους παραπάνω κανόνες, αισθάνεσαι όμως ότι σου ταιριάζει και, βλέποντάς το επάνω σου, χαμογελάς. Αυτό είναι ένα ιδάνικό ζευγάρι σκουλαρίκια για εσένα!

Γνωρίζοντας τι ακριβώς είναι το κατάλληλο για εσένα, θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές για ένα σωστό αποτέλεσμα. Και φυσικά μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις και το ένστικτό σου που δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ!

Δες όλη τη συλλογή με τα σκουλαρίκια μας εδώ.

Κλειώ & Αγγελική

Εικόνες προσώπου @pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *